فرایند تولید محصولات بیولوژیک میکروبی، با فرآیند تخمیر در مقیاس آزمایشگاهی در آزمایشگاهِ تولید شروع شده و سپس، پیش‌کشت‌های اولیه، برای تکثیر در حجم بالا، به صورت مرحله‌ای به فرمانتورهای صنعتی با حجم‌های مختلف منتقل می‌شوند. بسته به نیاز و نوع محصول، در مرحله بعد، با انجام سانتریفوژ، نمونه تکثیر شده تغلیظ شده تا تراکم میکروارگانیسم در واحد حجم (CFU) در محصول نهایی، به میزان دلخواه افزایش داده شود. در نهایت، میکروارگانیسم تکثیر شده، به خطوط فرمولاسیون و بسته‌بندی هدایت می‌شود تا مراحل نهایی تولید محصول و درج برچسب (Labeling) طی شود. در آزمایشگاه تولید، سویه یا سویه‌های میکروبی که قرار است به محصول تبدیل شوند، از بانک میکروبی دریافت شده و تمامی مراحل شروع و تخمیر فرآیند، شامل تهیه پیش‌کشت‌های اولیه و شروع فرآیند تخمیر در فرمانتورهای صنعتی با ظرفیت‌های مختلف افزایشی انجام می‌شود. در مراحل مختلف تولید محصول در فرمانتورها، پارامترهای حین فرآیند تولید از جمله دما، هوادهی و اسیدیته و ... به طور دقیق پایش شده و بررسی میکروسکوپی بر روی نمونه‌ها صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است در تمامی مراحل تولید، نمونه‌های موازی استریلیتی جهت ردیابی هرگونه آلودگی احتمالی در فرآیند تخمیر، تهیه و بررسی می‌گردد. در نهایت، با اعلام اتمام فرآیند توسط پرسنل آزمایشگاه، مراحل کنترل کیفی پایانِ فرآیند صورت می‌گیرد.

خطوط تولید مجموعه بایوران

خطوط تولید مجموعه بایوران، شامل بیوراکتورهایی (فرمانتورها) با مدل‌ها و ظرفیت‌های مختلف است که نمونه سویه میکروبی به کوچک‌ترین آنها وارد شده و به شکل افزایش مرحله‌ای تا رسیدن به حجم بالا تکثیر می‌شود. در صورت نیاز، محصول این بیوراکتورها، در مرحله بعد با انجام چندین مرحله سانتریفوژ، بازیافت و خالص‌سازی شده و در صورتی که محصول نهایی موردنظر به فرم مایع باشد، به بخش فرمولاسیون هدایت می‌شود. در مورد محصولاتی که به صورت پودر فرموله می‌شوند، محصول خام پس از افزایش خلوص، به کمک چند دستگاه خشک‌کن پاششی (Spray Dryer) بدون آسیب رساندن به جمعیت میکروبی، به پودر تبدیل شده و سپس آماده فرمولاسیون و بسته‌بندی می‌شوند.

شرکت بایوران، برای بخش بسته‌بندی محصولات، شرایط کاملاً استاندارد و منطبق بر ملزومات سازمان دامپزشکی در نظر گرفته و دارای سالن‌های تمیز (Clean rooms) برای بخش فرمولاسیون و بسته‌بندی می‌باشد. بخش فرمولاسیون و بسته‌بندی این مجموعه، شامل اتاق با فشار منفی برای فرمولاسیون و مخلوط کردن پودرهای API، اتاق بسته‌بندی ساشه، اتاق پُرکن مایع با قابلیت CIP وSIP و اتاق توزین است. در تمامی بخش‌های مربوط به فرمولاسیون و بسته‌بندی، پارامترهای اساسی از جمله دما، رطوبت و فشار به صورت اتوماتیک و پیوسته پایش شده و کلاس در نظر گرفته شده برای این اتاق‌ها کلاس D می‌باشد.

تماس با ما

آدرس

کرج، گلدشت، خیابان هشتم غربی پلاک 142/41

کد پستی: 59658-31979

صندوق پستی: 133-31995 کرج، کمال شهر

تلفن تماس: 7-6666 3480 026

دورنگار: 4564 3480 026

ایمیل: info@biorun.ir

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید