1. باکتریهای موجود در تقابل با باکتریهای مضر برای مواد غذایی و استقرار در مخاط روده رقابت کرده و با تولید انواع متابولیتها از رشد و تکثیر میکروارگانیسمهای بیماریزا ممانعت کرده و موجب اصلاح جمعیت باکتریایی، تحریک سیستم ایمنی و انتقال سریع باکتریهای بیماریزا از دستگاه گوارش میشوند همچنین این باکتری ها تولید اسیدهای چرب فرار (VFA) را در مایع شکمبه افزایش داده و تولید متان را به عنوان یکی از منابع هدر رفت انرژی کاهش میدهند و با افزایش خفیف pH و کاهش غلظت آمونیاک در شکمبه، تولید پروتئین میکروبی و نرخ عبور پروتئین را افزایش میدهند و نیز با جذب نیتروژن غیرآمونیاکی تأثیرات مثبتی بر قابلیت هضم مواد غذایی ایجاد میکنند. از سوی دیگر این میکروارگانیسمها با جلوگيري از رشد بسیاری از انتروپاتوژنها اثرات بهبود دهندگي مستقيمي بر تغذيه دارند و بتا-گلوكورونيداز و نيتروردوكتاز روده را در پستانداران غيرفعال ميكنند. استفاده از محصولات تخميري ناشي از این میکروارگانیسمها، مقاومت به استرس و بيماريهاي ناشی از آن را بهبود داده که در نهایت افزايش اشتها و بهبود ضريب تبديل غذایی و افزايش وزن بدن را در پي دارند.
2. پری بیوتیک موجود در محصول سین بیوتیک هایپروکو دی پلاس، دکستران الیگوساکارید است. این پری بیوتیک یک اگزوپلیساکارید باکتریایی است که از تخمیر و رشد باکتری لوکونوستوک مزنتروئیدس در محیط بر پایه ساکارز تولید میشود. دکستران در برابر آنزیمهای معده مقاوم و در محیط دستگاه گوارش تنها باکتریهایی که دارای آنزیم دکستراناز هستند مانند باکتریهای مفید تولید کننده اسیدلاکتیک (ترکیبات باکتریایی این محصول) قادر به استفاده از آن میباشند. بدین ترتیب پریبیوتیک موجود در این ترکیب به رشد و کلونیزه شده میکروارگانیسمهای پروبیوتیک کمک کرده و در نهایت از رشد میکروارگانیسمهای بیماریزا جلوگیری میکند. دکستران موجود در این ترکیب و اسیدهای چرب زنجیره کوتاه تولید شده توسط باکتریهای پروبیوتیک تحریک کننده سیستم ایمنی هستند.
©2022 بایوران