کود بیولوژیک پتاسه به رشد

کود بیولوژیک پتاسه به رشد

مشخصات کلی فرآورده
 
  •  نام محصول: کود بیولوژیک پتاسه به رشد
کود بیولوژیک پتاسه به رشد

Pseudomonas sp.                                2 × 107 CFU/ml

بذرمال: 1 تا 4 لیتر پتاسه به رشد روی ۱۰۰ کیلوگرم بذر گیاهان (میزان مصرف محصول با کاهش اندازه بذر، افزایش می‌یابد) ریخته و بذرها زیر و رو شوند. سپس، بذرها به مدت 5 تا 10 دقیقه در سایه پهن و پس از خشک شدن، اقدام به کشت شود.

تلقیح بذرهای جوانه­‌زده: پس از جوانه‌زدن بذرهایی مانند برنج، ۱ لیتر از محصول را در مقدار مناسب آب حل کرده و بذرهای جوانه‌زده مربوط به یک هکتار زمین، به محلول حاصل آغشته شود.

تلقیح ریشه نشاء و نهال: 3 لیتر پتاسه به رشد در ۱۰۰ لیتر آب حل شود. سپس به تدریج نشاء و نهال مربوط به یک هکتار، پیش از کاشت در زمین اصلی، به مدت ۱۵ دقیقه در محلول حاصل قرار داده شود.

تلقیح غده: 5 لیتر پتاسه به رشد برای تلقیح یک تن غده (سیب زمینی) استفاده شود. در ابتدا، 5 لیتر از محصول در 100 لیتر آب حل شده، سپس، به تدریج غده های سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه درون محلول قرار داده و در نهایت به زمین اصلی منتقل شود.

چالکود زمستانه: در سایه انداز درخت، بسته به سن و اندازه آن، یک یا دو چاله به قطر 30 و عمق 40 سانتیمتر ایجاد کرده و 3 کیلوگرم کود دامی کاملاً پوسیده در هر چاله ریخته شود. 1 لیتر پتاسه به‌رشد در 50 لیتر آب حل شده و از محلول تهیه شده، یک لیتر در هر چاله ریخته و روی آن با خاک پوشانده شود.

آب آبیاری: 3 تا 4 لیتر پتاسه به رشد با 100 لیتر آب مخلوط شده و در یک مخزن شیردار در مسیر آبیاری قرار داده شود تا به‌طور یکنواخت برای یک هکتار از باغ یا مزرعه مورداستفاده قرار گیرد.

پتاسه به‌رشد دربرگیرنده باکتری های حل کننده پتاسیم است که این باکتری‌ها از طریق تجزیه سیلیکات های معدنی، تولید اسیدهای آلی مانند استات، سیترات و اگزالات، اگزوپلی ساکاریدها، سیدروفور، پروتون، لیگاندهای آلی و … به در دسترس قرار گرفتن پتاسیم برای گیاهان کمک می کنند. باکتری های حل کننده پتاسیم علاوه بر تامین پتاسیم، از کاربرد بی‌رویه کودهای شیمیایی پتاسه که مخاطرات زیست محیطی زیادی را به دنبال خواهد داشت، پیشگیری می‌کنند.

کود بیولوژیک فسفاته به‌ رشد
  • کاهش میزان کاربرد کودهای شیمیایی پتاسه
  • افزایش مقاومت گیاه به خوابیدگی و ورس به‌­ویژه در غلات
  • بهبود رنگ پوست میوه، خوش خوراکی، افزایش قند و ویتامین C
  • افزایش عملکرد و بهبود کیفیت محصول همچون طول دوره انبارداری و بازارپسندی
  • افزایش مقاومت گیاه در برابر تنش­‌های زنده و غیرزنده مانند حشرات آفت و بیماری­‌ها، سرما، کم­‌آبی و شوری

بطری حاوی مایع 1 لیتری است.

  • پتاسه­ به ­رشد دور از تابش مستقیم آفتاب و در جای خشک و خنک نگهداری و از یخ‌­زدگی آن جلوگیری شود.
  • در صورت باز شدن پلمپ بسته بندی، ماندگاری محصول کاهش می­‌یابد.

در صورت نگهداری در شرایط خشک و خنک تا 6 ماه پس از تولید قابل مصرف است.

کود بیولوژیک

نام محصول

شرح

اطلاعات متنی

قارچ‌کش‌های بیولوژیک

شرح

اطلاعات متنی

شرح

اطلاعات متنی

شرح

اطلاعات متنی

حشره کش‌های بیولوژیک
کود بیولوژیک گیاهان آپارتمانی

شرح

اطلاعات متنی

شرح

اطلاعات متنی

جلب کننده مگس های میوه

شرح

اطلاعات متنی

کنترل بیولوژیک ماکرو

شرح

اطلاعات متنی