Pseudomonas sp.
Pseudomonas sp. 2 × 107 CFU/ml
بذرمال: 1 تا 4 لیتر پتاسه به رشد روی ۱۰۰ کیلوگرم بذر گیاهان (میزان مصرف محصول با کاهش اندازه بذر، افزایش مییابد) ریخته و بذرها زیر و رو شوند. سپس، بذرها به مدت 5 تا 10 دقیقه در سایه پهن و پس از خشک شدن، اقدام به کشت شود.
تلقیح بذرهای جوانهزده: پس از جوانهزدن بذرهایی مانند برنج، ۱ لیتر از محصول را در مقدار مناسب آب حل کرده و بذرهای جوانهزده مربوط به یک هکتار زمین، به محلول حاصل آغشته شود.
تلقیح ریشه نشاء و نهال: 3 لیتر پتاسه به رشد در ۱۰۰ لیتر آب حل شود. سپس به تدریج نشاء و نهال مربوط به یک هکتار، پیش از کاشت در زمین اصلی، به مدت ۱۵ دقیقه در محلول حاصل قرار داده شود.
تلقیح غده: 5 لیتر پتاسه به رشد برای تلقیح یک تن غده (سیب زمینی) استفاده شود. در ابتدا، 5 لیتر از محصول در 100 لیتر آب حل شده، سپس، به تدریج غده های سیب زمینی را به مدت 15 دقیقه درون محلول قرار داده و در نهایت به زمین اصلی منتقل شود.
چالکود زمستانه: در سایه انداز درخت، بسته به سن و اندازه آن، یک یا دو چاله به قطر 30 و عمق 40 سانتیمتر ایجاد کرده و 3 کیلوگرم کود دامی کاملاً پوسیده در هر چاله ریخته شود. 1 لیتر پتاسه بهرشد در 50 لیتر آب حل شده و از محلول تهیه شده، یک لیتر در هر چاله ریخته و روی آن با خاک پوشانده شود.
آب آبیاری: 3 تا 4 لیتر پتاسه به رشد با 100 لیتر آب مخلوط شده و در یک مخزن شیردار در مسیر آبیاری قرار داده شود تا بهطور یکنواخت برای یک هکتار از باغ یا مزرعه مورداستفاده قرار گیرد.
پتاسه بهرشد دربرگیرنده باکتری های حل کننده پتاسیم است که این باکتریها از طریق تجزیه سیلیکات های معدنی، تولید اسیدهای آلی مانند استات، سیترات و اگزالات، اگزوپلی ساکاریدها، سیدروفور، پروتون، لیگاندهای آلی و … به در دسترس قرار گرفتن پتاسیم برای گیاهان کمک می کنند. باکتری های حل کننده پتاسیم علاوه بر تامین پتاسیم، از کاربرد بیرویه کودهای شیمیایی پتاسه که مخاطرات زیست محیطی زیادی را به دنبال خواهد داشت، پیشگیری میکنند.
بطری حاوی مایع 1 لیتری است.
در صورت نگهداری در شرایط خشک و خنک تا 6 ماه پس از تولید قابل مصرف است.
©2022 بایوران